Tips & Tricks til manden

Manden der er nede med man fluMan flu er en frygtelig omgang at skulle igennem. Men fortvivl ikke, vi er her for at hjælpe dig.

Alle mænd ved instinktivt hvornår de er ved at få Manfluenza. Det er et ubestrideligt faktum.
Du skal således ikke lade dig afskrække eller vildlede hvis – specielt kvinder – forsøger at fortælle dig noget andet.

Du vil helt sikkert møde både nedladende eller hånlige kommentarer, især fra kvinderne omkring dig, men du, og alle andre mænd, ved godt hvilket helvede der venter dig.
Det vigtigste er, at du kommer hjem i din komfortzone så hurtigt som muligt, før du får smittet andre mænd med den dødelige lidelse, som du nu bærer rundt på.

Det er også nu du skal ringe til den person, som skal hjælpe dig igennem krisen. Det er typisk din kone eller kæreste, eller hvis alt andet fejler, din mor.
Fortæl dem hvad der er under opsejling og sørg for, at hun er klar over, at hun skal smide hvad hun har i hænderne og iværksætte Nødplan #1 (Se Tips & Tricks til kvinden).

Når først du er hjemme er det vigtigt, at du føler dig så godt tilpas som muligt. Skynd dig at hoppe i noget afslappende tøj og placér dig solidt i den bedste sofa med med et tæppe og et solidt greb om fjernbetjeningen.

En af de bedste lindringer imod den frygtede sygdom er politiserier, science fiction eller bilprogrammer på Discovery Channel. Ingen af disse ting er dog en kur, men blot små plastre på et styrtblødende kødsår. Bedre end ingenting.

Din kvindelige hjælper vil uden tvivl føle sig mere og mere hjælpeløs efterhånden som den frygtede man flu river og flår i din krop. Her er det vigtigt at du som mand hjælper hende med at holde modet oppe, ved at give hende små opgaver hun kan løse. Det kan være at hente friske forsyninger til dig eller sørge for, at du hele tiden ligger optimalt i sofaen (se Tips & Tricks til kvinden).

Når du, forhåbentlig, begynder at føle, at du er ved at være ovenpå igen, så er det ekstremt vigtigt at huske på, at mandeinfluenza er en ondskabsfuld sygdom. Mange overmodige mænd er faldet tilbage til dødens rand, fordi de alt for hurtigt rejste sig fra sofaen, før de var ordentligt raske. Begynd stille og roligt at tage små ture væk fra sofaen. Ikke mere end 5 minutters varighed i starten. Det tager tit uger at komme helt ovenpå igen.

Efter en omgang man flu, hvor manden flere gange har været på dødens rand ser man ofte, at den kvinde, der har taget sig af manden begynder at få de samme symptomer, såsom løbende næse, ondt i halsen og feber. Det bedste for hende er blot at fortsætte hendes normale dagligdag. Det er jo trods alt bare en almindelig forkølelse eller influenza, og det er der jo ingen grund til at gøre et større nummer ud af.