Råd fra en kendis

Hej Brevkasse

Jeg har for nyligt set en video på Youtube med en dansk kendis (navn udeladt af redaktionen), der hævder at han har fundet en kur imod mandeinfluenza. Nu er jeg kommet i vildrede. Jeg har jo læst her på siden, at der ikke findes nogen kur imod man flu. En kendis ville vel ikke påstå at have fundet en kur, hvis det ikke var rigtigt, ville han?

På forhånd tak for hjælpen.

Hilsen
P. Øbel Hansen
Slagelse

Kære P.

Din forvirring er helt forståelig. Internettet flyder over med påstande om alverdens mirakler hele tiden, så det kan være svært at adskille fakta fra ammestue historier. Derfor hjælper vi gerne med at opklare dette “mysterie”.

Alle kendisser har to ting til fælles.

  1. De er kendte
  2. De aner intet om medicin eller lægevidenskab. Intet!

En pensioneret amerikansk pornostjerne mener du skal undlade at vaccinere dine børn imod velkendte og farlige børnesygdomme! Næsten alle Hollywood ikoner har deres helt egen kur imod alt fra fedme til Alzheimers. Fælles for dem alle er desværre, at det er det rene humbug.

Her på man flu klinikken har vi undersøgt det pågældende Youtube klip fra den danske kendis meget nøje. Omend den chili drik vekommende indtager ser utrolig spændende ud, så er der ikke noget videnskabligt belæg for at påstå, at den skulle kunne kurere man flu.

Konklusionen er derfor, at hverken kendisser eller Dr. Google er de rette til at give dig konkrete og saglige lægevidenskablige råd. Det er kun en rigtig uddannet læge.

Det bedste hilsner
Doc

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *