Hygiejne og smittefare

Hej Doc

Jeg er en mand midt i tyverne, som gør meget ud af at beskytte mig selv imod diverse smittefarer, hvis jeg selv skal sige det.
Jeg klæder mig altid varmt og ordenligt på når det er koldt.
Jeg vasker altid mine hænder efter jeg har været på toilet og jeg afspritter mine hænder inden jeg spiser.

Alligevel bliver jeg ramt af the man flu flere gange om året. Hvordan kan det være?
Min kone siger jeg er et skvat og at jeg bare skal tage mig sammen. Hvad skal jeg gøre?

Venlig hilsen
Kris Søgård, Aarhus

Hej Kris

Først og fremmest, så skal du begynde at styrke dit immunforsvar.
Hold op med at vaske hænder hele tiden og drop det afspritningsfis.
Du skal også holde op med at klæde dig uh-så-fornuftigt. Gå ud med skraldeposen i tshirt og bare tæer selvom det er frostvejr udenfor.
Alle disse tiltag vil styrke dit immunforsvar, så du ikke er så modtagelig overfor the man flu.

Når det så er sagt, så er the man flu som bekendt ikke at spøge med.
Husk på at selvom kvinder ikke kan få sygdommen, så er de meget ofte smittebærere. Det er derfor ret sandsynligt, at du bliver smittet af din kone hele tiden. Det er du nødt til at reagere på med det samme.

Jeg er derfor delvist nødt til at give din kone ret. Tag dig sammen.
Begynd med at opføre dig som en mand jvf. mine råd ovenfor omkring hygiejne og påklædning. Det vil styrke dit selvværd og dit immunforsvar.
Så holder din kone meget hurtigt op med at kalde dig et skvat, når pludselig hun har fået en rigtig mand i huset, som samtidig ikke bliver syg hele tiden.

Held og lykke med projektet
Doc

2 Comments
 1. Kim Sandberg

  Hvis man må kommentere på dette svar fra brevkassens redaktør, må jeg sige at jeg er overrasket over den hårde tone, på et tidspunkt mener jeg at læse at redaktøren giver konen ret i at spørgeren er et skvat… Ja jeg tror at andre læsere har været ligeså forundret som jeg.

  Jeg mener ikke at spørgeren, som er i en velbegrundet tvivl, og måske også følelsesmæssigt presset af situationen, får svar på sit spørgsmål og jeg oplever at redaktøren faktisk ligger ansvaret over på spørgeren hvilket ikke kan være rigtigt og må opfattes som at redaktøren har misforstået spørgsmålet.

  ManFlu rammer store, små, tykke, tynde, rødhårede mænd med bare fødder i sneen og skraldeposer i hænderne, rige og fattige FULDSTÆNDIGT UDEN AT DISKRIMINERE. Der kan gøres ting for at beskytte sig imod det, men jeg mener at intet af der foreslåede vil afhjælpe situationen.

  Hvis man i sin dagligdag doserer bacon og store mængder af det, kan man til en vis grad immunisere sig selv, men også kun til en vis grad. Man kan aldrig vide sig sikker.

  Billeder af afklædte kvinder og den stemning det afstedkommer kan også hjælpe, og til sidst Øl, og kan man blande de 3 ingredienser sammen, har man så effektivt et skjold som det overhovedet er muligt at få.

  Desuagtet dette, vil der formentligt i løbet af et år være et par episoder hvor ManFlu alligevel griber fat i manden og rusker ham rundt i febertågerne, et sted mellem liv og død.

  Jeg vil se bort fra dette indlæg fra redaktøren og se det som en enkelt misforstået svale, og samtidig takke for en yderst informativ og vigtig hjemmeside på det store internet som ellers er fyldt med så meget ligegyldigt og misledende information.

 2. Doc

  Hej Kim.
  Tak for din kommentar og især tak for roserne. Vi gør vores bedste for at være et informativt website i en verden, hvor internettet flyder over med alverdens ligegyldig og i værste fald – forkert – information. Man flu er som vi ved ikke spøgeværk 🙂

  Dog må vi også slå fast, at et generelt godt immunforsvar på ingen måde er til skade, når vi snakker overlevelseschancer i forbindelse med man flu. Skal dit immunforsvar være godt må du udsætte dig for skidt, snavs, kulde og hvad der ellers findes derude i den virkelige verden. Du hjælper ikke dig selv ved at burre dig inde i et klinisk sterilt miljø og afspritte dig selv og alt omkring dig konstant.

  Vil man for alvor optimere sine overlevelseschancer, så kan man, som du også bemærker, begynde at eksperimentere med de rette daglige doser af bacon, øl og andre mandeting. Disse tiltag er dog kun de sidste finesser, der kun kan fungere, hvis de bygger på et solidt fundament. Heckspoiler, sænket undervogn og turbo giver også kun mening på en ordentlig bil og ikke på en Lada fra 1986.

  De bedste hilsner
  Doc

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *