Vaccine imod the man flu

Hej Brevkassen

Hvert år tilbyder min arbejdsplads en vaccine imod influenza. Jeg vil blot høre, om den også beskytter imod manfluenza?

De bedste hilsner
Martin Nielsen, Odense

Hej Martin,

Desværre! Der findes ingen medicinsk kur imod den dødsensfarlige manfluenza sygdom.

Det er naturligvis meget betænksomt af dit firma sådan at tilbyde en årlige vaccine imod den almindelige influenza, men den beskytter dig altså ikke imod the Man Flu.
Vi beklager, det er naturligvis ikke det svar som du, eller millioner af andre mænd gerne ville høre, men det er desværre den rene skindbarlige sandhed.

Fortsat god dag og god bedring,
Doc.

2 Comments
 1. Marie Bertelsen

  Kære brevkasse.
  Man kan på den vedhæftede film se, hvor alvorligt de norske skadestuer tager denne frygtelige sygdom. Det er egentlig bekymrende at vi ikke gør det samme herhjemme. Selv jeres hjemmeside råder mændene til blot at blive hjemme, men burde de ansvarlige myndigheder egentlig ikke tage dette langt mere alvorligt?
  Vh Marie fra Rågeleje

 2. Doc

  Hej Marie og tak for din kommentar. Jeg har lige kopieret linket til denne meget interessante film herned:
  http://youtu.be/1qdcMY8F8oc

  Du har helt ret i, at det danske sundhedsvæsen kunne lære meget af denne norske dokumentar, hvor man tydeligt ser hvor alvorligt normændene tager mandeinfluenza. Opfordringen til sundhedsvæsenet er hermed leveret videre herfra 🙂

  Som det dog fremgår af den norske dokumentar, så er sundhedsvæsenet mere eller mindre magtesløse stadigvæk. Det fremgår tydeligt at patienten kommer sig helt af sig selv så længe han blot får den rette pleje og omsorg. Og den omsorg kan i videst mulig omfang godt foretages hjemme i mandens vante miljø.

  De bedste hilsner
  Doc

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *